Çözüldü178 görüntülenmeLoraLora E32 433T20D
0

İyi günler, almış olduğum 2 adet E32 433T20D modülünün usb modülü ile parametre ayarlarını yaparken resim olarak gönderdiğim “no response from module” hatasını aldım. Program olarak 3.5 sürümünü kullanmıştım ilk olarak. Daha sonra bu hatayı alınca sitenizdeki soru cevap bölümünde benzer hatayı alan biri olduğunu gördüm ve cevabınızdaki işlemleri uyguladım. CP210x_Universal_Windows_Driver ‘ı ve RF setting 4.0 ı kurdum ve tekrar deneyince “module not supported” hatası aldım. 3.3V jumpera getirince de sonuç değişmedi. Yardımcı olmanızı bekliyorum. İyi çalışmalar dilerim.

Soru yeni cevaplara kapalıdır.
Mehmet En iyi cevap olarak seçildi Nisan 19, 2022
1

Lora cikart orda altta rx tx deki jumper kalmıştır%100

Orçun Şenler Yeni yorum gönderildi Nisan 21, 2022

Teşekkür ederim yardımınız için. Sorunu giderdim bu şekilde.

0

Teşekkür ederim. Aynı hatayı almıyorum artık.

Mehmet Yeni yorum gönderildi Nisan 19, 2022

N11 de paun vermeyi unutmayın

0

Dosyalar sayfasında E32 için 2 jumperı da çıkarın diyordu ben de o şekilde yaptım.

Orçun Şenler Cevaplanan soru Nisan 19, 2022
0

Buyuk ihtimalle dogru jumper lari cikartmamissindir. Dosyalar sayfasinda ki resimlere dikkatlice bak. Olmadi bana usb stick resimlerini at

Mehmet Cevaplanan soru Nisan 19, 2022
Whatsapp'tan Yaz
1
Ürün Danışmanı Burada!
fixaj.com Ürün Danışmanı
Merhaba,

Ben sadece "Satın Alma" konularında ürün teknik bilgisinde destek vermekteyim.

Kodlama yardımı, haberleşme hataları, bağlantı şemaları vb. konularla ilgili "Soru&Cevap" sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.